DIENSTEN

Vermogensadvies

Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om zelf aan de slag te gaan. De meerwaarde overwegen van beheer van uw vermogen via FinancialConnected is om een aantal onderzochte concrete redenen een overdenking waard. Wij bieden u de mogelijkheid om de beste oplossing te selecteren tegen de laagste kosten.

Wij beschikken over mogelijkheden om bepaalde producten voor u op belastingdruk (dividendbelasting) te toetsen. Wij coachen op het moment dat u wellicht uit emotie wilt handelen en houden de spreiding van uw risico over de afgesproken tijd in de gaten.

En ten slotte beschikken wij over diverse partners die, passend bij de persoonlijke doelen van onze klanten, bewezen hebben hun processen op orde te hebben. Op een transparante wijze geven zij onze klanten online inzage via een eigen klantendashboard. Daarmee geven zij een instrument om samen met ons uw vermogen op de best mogelijke wijze te beheren.

Om samen met ons succesvol vermogen op te bouwen zullen we eerst een aantal stappen met u door moeten nemen:

1. Wat wilt u bereiken met uw vermogen?
Wilt u de studie van uw kinderen bekostigen? Of wilt u misschien uw hypotheek aflossen? Misschien denkt u eraan om geld voor later op te bouwen? Probeer aan de weet te komen welk bedrag u precies nodig heeft om uw doel te bereiken. Uw strategie kan daarna worden vastgesteld.

2. Welke vorm van vermogensopbouw past het beste bij u?

U loopt liever niet te hard van stapel en bouwt rustig aan uw vermogen op een spaarrekening. Terwijl een ander weer kiest voor enig risico en snelheid van opbouw via beleggen. Aan de hand van uw risicoprofiel zal de juiste vorm bepaald worden. Misschien wel een combinatie van meerdere vormen?

3. Verdeel bij beleggen de risico’s door een goede spreiding.

Als u kiest voor beleggen is het van belang een uitgebalanceerde mix van fondsen af te stemmen op risicoprofiel. Het is een zeer belangrijke beslissing voor het behalen van rendement.

4. Houdt de kosten van vermogensopbouw en beheer zo laag mogelijk.

Uiteraard vindt u het te behalen rendement over uw vermogen belangrijk. Minstens even belangrijk is het kostenniveau van uw vermogensopbouw. Over de volledige beleggingsduur gezien kunnen kosten een negatieve invloed hebben op uw rendement. Bij beleggen geldt: hoe lager de kosten hoe beter presteren uw beleggingen.

5. Houdt u aan uw plan!

Laat u niet van de wijs brengen door anderen of berichtgevingen. Dus als het lekker gaat, niet ineens fors extra inleggen! En als de koersen ineens sterk dalen, niet direct willen sleutelen aan de strategie!

FinancialConnected… Cares!

Overtuigd door onze benadering?

Ga voor een persoonlijk advies voor financiële stabiliteit en gemoedsrust