DIENSTEN

Hypotheekadvies

Met je eerste eigen woning zet je een grote financiële stap. Daar wil je een goede basis leggen. Kom je in aanmerking voor subsidie? Kun je een lage rente eventueel meeverhuizen? Ook als je toe bent aan je volgende eigen woning zijn er 1001 vragen te bedenken over je hypotheek.

Welke gevolgen heeft een scheiding? Mag ik mijn woning eigenlijk tijdelijk verhuren? Is er ruimte voor extra aflossing en welke voordelen levert dit op?

Maar ook: Is de inbreng van mijn spaargeld altijd nodig? Wat is (fiscale) wijsheid?

Wellicht heb je al eerst op internet gespeurd en kunnen we meteen concreet voor je aan de gang. Maar: Zijn alle aantrekkelijke aanbieders wel goed vergeleken? Wat zijn voor- en nadelen van een pensioenfonds als hypotheekverstrekker? FinancialConnected is je persoonlijke gesprekspartner en biedt rust, gemak, maar vooral zekerheid!

Wij voeren verschillende hypotheektarieven. Vraag naar ons dienstverleningsdocument hypotheekadvies.

Wij zijn volledig zelfstandig en bieden via onze businesspartners alle aanbieders, ook buitenlandse als deze iets toevoegen aan jouw situatie. Geen flauwekul, niet moeilijk doen als het eenvoudig kan en als het lastig wordt zijn wij op ons best als financieel experts.

Binnen ons professioneel netwerk vinden wij altijd een passende hypotheekoplossing: Bij jouw type inkomen, jouw leven, je eerste eigen woning en eventueel je toekomstige tweede woning!

 

 

FinancialConnected… Cares!

Overtuigd door onze benadering?

Ga voor een persoonlijk advies voor financiële stabiliteit en gemoedsrust