DIENSTEN

Totaaladvies

De hedendaagse samenleving is best ingewikkeld. Gebeurtenissen in elke fase van ons leven hebben vaak gevolgen voor onze persoonlijke financiën.

Ook de overheid doet daarbij een duit in het zakje: De snelheid waarmee de overheid met wetgeving inspeelt op maatschappelijke veranderingen, zoals de afbouw van renteaftrek voor de hypotheek van je eigen woning, zorgt ervoor dat belangrijke persoonlijke financiële vraagstukken ingewikkeld en ondoorzichtig zijn.

Hoe voegen wij als jouw financieel vertrouwenspersoon, die jouw persoonlijke financiële belangen goed kennen iets toe? Doordat wij jouw persoonlijke financiële situatie goed kennen en vastleggen, zijn wij in staat je financiële positie doorlopend te bewaken. Dat doen we door je financiële producten af te stemmen op je persoonlijke situatie.

In samenspraak zorgen wij ervoor dat je financiële belangen up-to-date blijven. Of de aanleiding voor totaal advies nu een ingrijpende privé verandering is, of dat verandering van wetgeving een aanpassing noodzakelijk maakt: Wij staan graag voor je klaar!

FinancialConnected maakt door middel van twee uitgekiende serviceabonnementen totaaladvies bereikbaar voor iedereen tegen alleszins redelijke kosten.

FinancialConnected… Cares!

Overtuigd door onze benadering?

Ga voor een persoonlijk advies voor financiële stabiliteit en gemoedsrust