paco polonio garcia:

Mag ik mij even voorstellen?

Paco Polonio Garcia is een inspirerende, creatieve geest die intuïtie en gezond verstand in een juiste dosis combineert in zijn werk. Als adviseur dacht hij al buiten de kaders, als zelfstandig financiële coach werd dat zijn vak. Hij deed onderzoek bij adviseurs over de meest efficiënte aanpak voor zorgplicht in de financiële dienstverlening en studeerde in 2018 op dit onderwerp af. In 2011 ontwikkelde hij al een nieuw dienstenmodel waarmee hij consumenten volledig onafhankelijk adviseert, bemiddelt en daarbij hun belangen doorlopend monitort.

Paco adviseert u graag op breed financieel terrein en maakt uw totale financiële positie inzichtelijk en begrijpelijk. Daarbij zijn zowel bedrijven als particulieren zijn gesprekspartner. Graag helpt hij u bij het kiezen en afsluiten van uw hypotheek, kredieten, zorg- en inkomensverzekeringen, individuele pensioenvragen, schadeverzekeringen en meer.

FinancialConnected… Cares!

Ontzorgen

Actualiseren van uw financiële producten vereist periodiek contact.

Via onze uitgekiende serviceabonnementen houden wij uw producten bij. Zowel geruisloos achter de schermen als door middel van een periodiek klantbezoek. Voor een zeer redelijk maandelijks tarief. Dat noemen wij ook klantvriendelijkheid!

Meedenken over veranderende situaties

Wij blijven niet stilzitten maar kijken ook naar de toekomst.

FinancialConnected streeft naar het onderhouden van een lange termijn relatie met u. Wij zijn van mening dat ons advies over uw hypotheek, financiële risico’s, verzekeringen en vermogen geen momentopname is. Uw persoonlijke leven en ambities kunnen namelijk veranderen.

Werken volgens een vast traject en concept

We maken een afspraak en komen naar u toe.

In maximaal vijf stappen, afhankelijk van uw adviesvraag en de
complexiteit daarvan, bewandelen wij samen met u ons traject om te komen tot een afgerond deskundig advies.

Persoonlijk begeleiden. Bijvoorbeeld bij arbeidsongeschiktheid.

U heeft vaak meerdere keuringsgesprekken met geneeskundige dienst en UWV. Als u dat wilt gaan wij met u mee!

Ziek worden kan voor sommige zelfstandigen betekenen dat zij langdurig niet kunnen werken. Gelukkig kun je de financiële gevolgen van langdurige ziekte verzekeren. Om een beroep te kunnen doen op deze verzekering zullen deskundigen een objectief oordeel willen vellen over uw ziektebeeld. Meerdere keuringsgesprekken zijn daar onderdeel van. Via uw serviceabonnement van uw arbeidsongeschiktheidsverzekering kunt u een beroep op ons doen voor persoonlijke begeleiding tijdens dit spannend traject.

Overtuigd door onze benadering?

Ga voor een persoonlijk advies voor financiële stabiliteit en gemoedsrust