Wie zijn wij?

Paco Polonio Garcia, 50 jaar.

Paco Polonio Garcia verdient ruim 25 jaar zijn sporen in de financiële dienstverlening en werkte o.a. bij intermediaire-en bankbedrijven behorend tot ING Groep en de UMG Groep (Unirobe-Meeùs),waaronder Alpha Hypotheken, in advies en management functies.

Erwin Molenaar, 40 jaar.

Gedurende 15 jaar werkte Erwin Molenaar als financieel specialist bij o.a. Rabobank, Achmea, ING en was als adviseur, werkzaam voor van oudsher gerenommeerde assuradeuren als Teer-Müller, Athena en De Groot Adviescombinatie, een bekend & gewaardeerd gesprekspartner voor veel bedrijven en particulieren in verschillende regio’s van Noord-Holland.

 

Wat doen wij?

Ontzorgen

Het regelen van uw financien is vaak complex en vraagt deskundigheid

Als geen ander kunnen wij voor u bemiddelen, adviseren en ondersteunen. Daar zijn wij experts in. Door ons vakmanschap hoeft u zich geen zorgen te maken over de kwaliteit van het door u gewenste product. Dat noemen wij nou klantvriendelijkheid!

Meedenken over veranderende situaties

Wij blijven niet stilzitten maar kijken ook naar de toekomst

FinancialConnected streeft naar het onderhouden van een lange termijn relatie met u. Wij zijn van mening dat ons advies over uw hypotheek, financiële risico’s, verzekeringen en vermogen geen momentopname is. Uw persoonlijke leven en ambities kunnen namelijk veranderen.

Werken volgens een vast traject en concept

We maken een afspraak en komen naar u toe.

In maximaal vijf stappen, afhankelijk van uw adviesvraag en de complexiteit daarvan, bewandelen wij samen met u ons traject om te komen tot een afgerond deskundig advies.