Belangrijk

Een hypotheek heeft vaak een lange looptijd. Gedurende deze periode kan er van alles wijzigen in uw omstandigheden, uw wensen of uw mogelijkheden.

Bijvoorbeeld, het verbouwen van uw woning, het wijzigen van de rentestand of het veranderen van de werkomgeving. Ook aanpassingen die wellicht wat minder voor de hand liggen, zoals aanpassingen van regels en normen bij geldverstrekkers of die van wetten en fiscale regels door de overheid, kunnen van invloed zijn op uw persoonlijke situatie.

In alle gevallen staat FinancialConnected voor u klaar. Wij bekijken samen met u de nieuwe situatie en bepalen vervolgens of aanpassing van de hypotheek gewenst en mogelijk is.

Hypotheek

Om een huis te kunnen kopen wordt meestal een hypotheek afgesloten. Daarbij leent u (een deel van) de koopsom van een geldverstrekker, bijvoorbeeld een bank of verzekeringsmaatschappij. In ruil voor de lening, geeft u uw woning in hypotheek (in onderpand).

U gaat bovendien een langdurige verplichting aan, soms wel voor 30 jaar. FinancialConnected begeleidt U bij het gehele proces van zoeken en afsluiten van de hypotheek die bij U past. Omdat gebeurtenissen als overlijden, arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en pensioen de betaalbaarheid van een hypotheek in gevaar kunnen brengen, bespreken en analyseren we ook deze risico’s.

Bovendien bekijken we ook na het afsluiten van de hypotheek regelmatig of er nog aanpassingen nodig zijn als gevolg van ontwikkelingen binnen de persoonlijke situatie of binnen de hypotheek. Bijvoorbeeld als u een nieuwe baan krijgt of het einde van de rentevaste periode nadert.

Consumptief krediet

Onze hulp is belangrijk

Soms komt u onverwacht voor een grote uitgave te staan. De financiering van een dergelijke onverwachte uitgave kan worden geregeld door het afsluiten van een consumptief krediet. FinancialConnected onderzoekt of dit krediet in het financiële plaatje van u past.

 

Overbruggingskrediet

Goed om te weten

Als u een nieuw huis koopt dat u voor een deel wilt betalen met de verkoop van de huidige woning, maar deze woning nog niet verkocht is, kunt u deze periode overbruggen met een overbruggingskrediet. FinancialConnected adviseert u over de vorm en voorwaarden.

Vervolgens nemen we u al het papier- en regelwerk uit handen om het overbruggingskrediet af te sluiten en af te wikkelen nadat uw huidige woning is verkocht.