Onze dienstverlening

Service en klantvriendelijkheid in optima forma.

Wij zijn van mening dat ons advies over uw hypotheek, financiële risico's, verzekeringen en vermogen geen momentopname is. Uw persoonlijke leven en ambities kunnen veranderen en vormen de uitgangspunten van ons advies. Periodiek overleg is hierbij zeker geen overbodige luxe. Wij zijn er om u inzicht te geven en om u te ontzorgen.

Hypotheken

In ruil voor de lening geeft u uw woning in hypotheek (in onderpand).

Een hypotheek heeft vaak een lange looptijd. Gedurende deze periode kan er van alles wijzigen in uw wensen, omstandigheden of mogelijkheden.

Verzekeringen

Risicomanagement is belangrijk.

Veel mensen kijken verkeerd tegen verzekeringen aan. Men heeft het gevoel dat een verzekering een noodzakelijk kwaad is, terwijl het u de kans biedt om reële risico's af te kunnen kopen.

Financiële Planning

Wij begeleiden u graag.

Indien u dat als particulier wenst, begeleiden wij u graag bij het op orde brengen of houden van uw financiëel huishouden. Dit kan behoren tot uw totaaladvies maar ook als separaat product worden afgenomen.

De zorg voor onze klanten staat voorop!

De persoonlijke gesprekken voeren we bij u thuis in uw vertrouwde omgeving of bij u op de zaak.

Werkwijze

Overzichtelijk en transparant.

In maximaal vijf stappen, afhankelijk van uw adviesvraag en de complexiteit daarvan, bewandelen wij samen met u ons traject om te komen tot een afgerond deskundig advies.